Eigenaar gestolen fiets Middelburg gezocht

Toegevoegd: 16-07-2017, 20.56 uur

De politie wil graag weten wie de rechtmatige eigenaar is van deze fiets.
De politie wil graag weten wie de rechtmatige eigenaar is van deze fiets.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse politie is op zoek naar de eigenaar van een gestolen fiets. Er zijn reeds twee verdachten opgepakt.

De aangetroffen fiets is van het merk Cortina en is vermoedelijk weggenomen in de omgeving van de Noordweg in Middelburg. De verdachten van de diefstal zijn inmiddels gehoord maar de eigenaar van de tweewieler is nog niet achterhaald.

Mensen die weten van wie de fiets is kunnen bellen met 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (17-7-2017 om 10:21)
je kunt je fiets beter gelijk weg geven aan een junk, als je fiets "gevonden " wordt moet je hemel en aarde bewegen om je eigen fiets tetug te krijgen. Op het buro : nee meneer uw fiets staat hier niet meer, die staat in de opslag in Utrecht! dag fiets....
Nel (17-7-2017 om 10:15)
Jeetje eigenaar. Probeer je te helpen. Heb je hem per bank gekocht dan staat het vast daar, heb je nog niet alles misschien wel een geheugensteuntje. Waar je hem ongeveer gelaten hebt en misschien is er ergens nog een administratie van. Duim hard voor je. Tip altijd je factuur achter je bankafschrift na 5 jr ruimen ff doornemen en belangrijke achter in je map. S6 hoop dat je alles vindt
Johan (17-7-2017 om 10:03)
Waar is je sleuteltje dan ?
eigenaar (17-7-2017 om 01:51)
Ben langst geweest meer kreeg MIJN fiets niet mee. Omdat ik aankoop bewijs niet kan vinden zo snel. Ik heb 2 maanden de tijd anders verkoopt de Politie mijn fiets. en de zaak waar ik hem kocht is er niet meer. dus ben alsnog mijn fiets kwijt !!!