Dader beroving vrouw in scootmobiel herkend

Toegevoegd: 17-07-2017, 10.55 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie denkt te weten wie één van de twee mannen is die in februari in Middelburg een 48-jarige vrouw beroofde die in een scootmobiel reed.

Het slachtoffer werd op de bewuste woensdagmiddag rond 13.45 uur in de Langeviele beroofd van haar tas. De vrouw reed richting de Beenhouwerssingel toen aan het eind van de straat twee mannen haar tas uit het mandje graaiden en wegrenden. Een alerte getuige liet het hier niet bij zitten. Deze vrouw rende achter de daders aan en kon de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen.

In het tv-programma Opsporing Verzocht werden in juni beelden getoond van de vermoedelijke daders. Vandaag is bekend geworden dat een politieman op die beelden één van de twee mannen heeft herkend. Het gaat om een 27-jarige man. Het is echter niet bekend waar hij verblijft. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de andere man.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (17-7-2017 om 13:00)
zeer zeer zwaar straffen en geen soft werk
jos (17-7-2017 om 12:36)
Vraag ik me af... die gasten waren opgepakt door de politie dan moet je toch ook hun identiteit weten of zijn ze gelijk weer losgelaten zonder identiteitscontrole.....? Vreemd.....
peter de Quuack (17-7-2017 om 12:27)
Oh een politieman herkende de foto. Dus een Bekende van de politie maar niemand herkende deze dader. Knap staaltje opsporingswerk. Als mijn remlicht niet werkt weten ze direct wie ik ben, houden ze me 24 uur 365 dagen per jaar in de gaten maar criminelen vangen ho maar. En ach de dader komt straks weg met een werk strafje. Levert namelijk geen geld op dus prioriteit is 0,00% dat deze dader gestraft gaat worden. Dat is Nederland. Geld boven maatschappelijk belang.