Duo op pad met inbrekersgereedschap

Toegevoegd: 17-07-2017, 12.42 uur

Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Dankzij een alerte getuige heeft de politie vannacht in Grijpskerke twee jongemannen aangehouden die op een onverzekerde brommer met valse kentekenplaten op pad waren met inbrekersgereedschap.

De melder zag het tweetal op De Wolfstraat aan een auto voelen en belde vervolgens de politie. Agenten troffen het duo kort hierop aan in een bushokje op de Middelburgseweg. Zij waren in het bezit van een bromfiets die was voorzien van valse kentekenplaten. De kentekenplaten die op de brommer zaten, hoorden thuis bij een ander type bromfiets. Het voertuig bleek ook onverzekerd te zijn.

Toen de agenten onder het zadel van de brommer keken vonden zij inbrekersgereedschap. Beide verdachten zijn rond 02.15 uur aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek. Het gaat om een 18-jarige man en een 17-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland. De bromfiets is in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (17-7-2017 om 20:43)
@ Kees,Voel jij s nachts ook aan portieren van auto's?
kees (17-7-2017 om 19:17)
Valse kentekenplaten en geen verzekering is wel verdacht natuurlijk. Maar mag je dan geen gereedschap onder je buddysit hebben? Volgens mij heb ik ook gereedschap in mijn auto. Snel er uit halen dan.