Weer wielrenner omgekomen in Hulst

Toegevoegd: 17-07-2017, 19.59 uur - Update: 17-07-2017, 22.31 uur

Door: Roland de Jong

HULST - Maandagavond is in Hulst opnieuw een wielrenner omgekomen bij een verkeersongeluk. Zondagochtend gebeurde dat ook al.

Het ongeluk van vanavond vond rond 18.50 uur plaats op de Oud Ferdinandusdijk. Ter plekke kwam een auto in botsing met een wielrenner. De auto belandde na de botsing in een sloot. De ambulancedienst, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Even voor 20.00 uur maakte de politie bekend dat de fietser het ongeluk niet heeft overleefd. "De bestuurder van de auto is aangehouden en we zijn een onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing. De weg is afgezet", aldus de politie.

Doorrijder
Zondagochtend kwam bij een ander ongeluk in Hulst een 64-jarige wielrenner uit het Belgische Temse om het leven. Hij kwam op de Zandstraat in botsing met een auto. Die reed na de botsing door en is nog altijd niet achterhaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (22-7-2017 om 16:26)
@wim, ik weet niet waar jij vandaan komt, maar dit gebeurd overal in nederland,niet alleen in zeeuwsch-vlaanderen
marja (20-7-2017 om 15:43)
gecondoleerd voor de man zijn famikie ,vrienden,fietsmaatjes....wat is dit vreselijk en dat nog door een crimineel want andere woorden heb ik niet voor zulk soort kansloos tuig...pppfff doodslag,rijden onder invloed...rijden zonder rijbewijs...dood door schuld....zulk soort moeten ze levenslang opsluiten en elke dag volgieten in de cel met de slechtste alcohol....arme familie hebben nu al levenslang door deze niksnut
Marleen (20-7-2017 om 13:56)
wielrenner of iemand op een ekektrische fiets zouden eigenlijk beschermde kleding moeten dragen. Zeker een helm. Ik denk als je in botsing komt met een voertuig met een bepaalde snelheid je echt veel geluk moet hebben wil je er geen zware letsels bij oplopen. Auto's rijden op de polder wegen veel te hard en houden te weinig rekening met andere weg gebruikers. Als je doorrijd na iemand aangereden te hebben met of zonder drank op dan ben je een zielig persoon.
Kelly (18-7-2017 om 20:27)
Jeetje wat erg en zeker nu ik weet wie de slachtoffer was ik schrok er van was altijd zo een lieve man Heel veel sterkte voor zijn familie en vrienden en collega's
ger (18-7-2017 om 16:51)
Vind wielrenners op de weg een crime, maar bezopen bestuurders overtreffen dat een 1000 x geen woorden voor dronken lui ......
wim (18-7-2017 om 13:30)
J&A meneer was dronken en had geen rijbewijs netjes dit kan alleen in zeeuws vlaanderen