Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Achtervolging na woninginbraak Lewedorp

Toegevoegd: 18-07-2017, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De politie heeft maandagmiddag rond 15.00 uur in Heinkenszand drie mannen opgepakt in een auto op verdenking van een woninginbraak.


Een omstander zag na een woninginbraak in Lewedorp een auto wegrijden. De voordeur was opengebroken. De politie zocht de omgeving af en zag de auto over de Nieuwe Rijksweg rijden. Bij het zien van de politie vluchtte de automobilist met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in, maar verloor het voertuig uit het oog.

Op de rotonde op de Noordzakweg vonden agenten een verscheurde autoband en er hing een verbrande rubbergeur boven de weg. Ze zochten de verdere omgeving af en ontdekte de auto op de Schouwersweg in Heikenszand.

De inzittenden, afkomstig uit Frankrijk, werden aangehouden. Het is nog niet bekend of er iets is gestolen. De verdachten zitten vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (18-7-2017 om 22:33)
Complimenten voor deze mooie aanhoudingen.
camera (18-7-2017 om 20:43)
toppie
Cookie-instellingen beheren