Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder dodelijk ongeval Hulst meldt zich

Toegevoegd: 18-07-2017, 15.43 uur
Het ongeval in Hulst afgelopen zondag.
Het ongeval in Hulst afgelopen zondag.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De bestuurder die zondag is doorgereden na een dodelijk ongeval met een wielrenner in Hulst heeft zich bij de politie gemeld.


Het slachtoffer, een 64-jarige wielrenner uit het Belgische Temse, reed zondag omstreeks 10.45 uur samen met een groep andere wielrenners over de Zandstraat. In het buurtschap Schuddebeurs ging het mis. De fietser raakte de spiegel van de personenauto. Het slachtoffer belandde met zijn tweewieler in een sloot.

Ambulanceteams kwamen ter plekke maar de wielrenner overleed ter plekke. De auto is na de botsing niet gestopt. Vandaag maakte de politie bekend dat de bestuurder zich heeft gemeld. De toedracht is nog onbekend en het onderzoekt wordt voortgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjonnie (20-7-2017 om 21:51)
Vermoedelijk reed de groep natuurlijk allemaal netjes achter elkaar, een zee van ruimte voor de automobilist. NIET DUS. Als ze wel netjes aan de kant waren gegaan, was er niets gebeurd. De bestuurder van de auto zal zich waarschijnlijk kapot geergerd hebben aan de fietsers en is daarom doorgereden na het tikje. Grote kans dat hij/zij niets van het ongeval gemerkt heeft en nu pas het nieuws leest.
jacob (18-7-2017 om 18:44)
Goh hij heeft zich binnen de termijn gemeld de lafaard. Deze aso verdient de zwaarst mogelijk straf. Ook indien de wielrenner tegen zijn voertuig kwam nadat hij onwel was geworden en dan doorrijden dan ben je geen mens dan ben je een grote aso.
Vlissinger (18-7-2017 om 18:11)
Stoppen na een tik tegen de spiegel is nu niet echt noodzakelijk... dus ik denk dat ik deze chauffeur geen idee heeft gehad wat er toen gebeurd is. goed dat deze persoon zich gemeld heeft
peter (18-7-2017 om 18:03)
Waarom nu pas.Misschien ook weer drank in het spel, zo dom dit om weg te gaan van plaats delict.
Cookie-instellingen beheren