Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Code oranje vanwege zware onweersbuien

Toegevoegd: 19-07-2017, 21.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor blikseminslag, veel neerslag in korte tijd, lokaal (grote) hagel en zware windstoten. In de hele provincie geldt tussen 19.00 en 01.00 uur code oranje.


Mensen wordt geadviseerd om open water en open gebied te mijden en niet onder bomen te schuilen.

De buien trekken vanuit het zuid(west)en over het land. De zwaarste buien zullen komende nacht weer verdwijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (20-7-2017 om 08:18)
het enige oranje lag als sinaasappel in mijn fruitschaal.
Ja-Ja (20-7-2017 om 05:51)
Aan Andre. Ik ben het helemaal met u eens. Ze kijken op de computer en blerren maar wat.Het is natte vinger werk. Echte [Pelleboers en Boeren] kennis hebben ze niet. Als fietser kijk ik naar het weer en ook de meerdaagse verwachtingen ivm vakantie. Elke dag is het weer anders ,de windkracht uit het zuiden word bv ineens nw. Ze krijgen allemaal een vorstelijk loon en verschuilen zich achter het woord weersverwachting. Ik kijk zelf wel wat voor weer het is en ga dan fietsen.
Tj (20-7-2017 om 01:33)
@André. Wanneer er gewaarschuwd wordt zal er aanleiding toe zijn. Wanneer er niet gewaarschuwd wordt en er ongelukken gebeuren staat u zeker ook klaar met uw reactie dat deze "bende" opgedoekt dient te worden ?? Doe met het advies wat u wilt, zei vertellen u ook niet hoe u uw werk dient uit te voeren.
werner (20-7-2017 om 00:52)
valt altijd wel mee. heel overdreven altijd.
Code onzin (20-7-2017 om 00:18)
Wat een overlast hebben we gehad... Paniek zaaien voor niets...
Bart (20-7-2017 om 00:10)
Ja daar gaan we weer, we zitten al de hele avond muv 10 minuten vanwege een paar spatjes heerlijk in de open lucht buiten. Maar ja we hebben dan ook nog 51 minuten te gaan.Wie weet wat er nog komen gaat. Ik hoop maar dat ze er met de weersverwachtingen van de komende 2 weken ook zo vreselijk naast zitten.
Cookie-instellingen beheren