Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tunnel weer open na ongeval met kraanwagen

Toegevoegd: 19-07-2017, 21.45 uur
Het ongeval vanmiddag.
Het ongeval vanmiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

DRIEWEGEN - De Westerscheldetunnel is in de richting van Terneuzen weer open na een eerder ongeval vanmiddag.


Op het tunneltracé (N62) is rond 17.45 uur een kraanwagen van de weg geraakt en op zijn kop terecht gekomen. De chauffeur is hierbij bekneld komen te zitten. De brandweer heeft de man na ruim twee uur uit de cabine bevrijd.

Om 21.45 uur was de weg weer vrij. De combinatie zal later worden geborgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (20-7-2017 om 15:53)
@Marco. Er is niet juist geinformeerd want de chauffeur was om 21:20 al lang uit de wagen(lees na twee uur!) en de afsluiting zou op dat tijdstip geen enkele uren meer duren maar nog geen half uur wan om 21:45 was de tunnel weer open. Zo te zien op de foto kon het verkeer er gewoon langs.En je hebt ook niet gelezen zeker dat de kraan later pas wordt weggetakeld.
Anoniem (20-7-2017 om 09:31)
Heel veel sterkte voor de chauffeur hij zal het nodig hebben,ik weet helaas uit ervaring wat het is om zoiets mee te maken.
Marco (20-7-2017 om 09:19)
@Johan, vrij egoïstische reactie. De beste man is misschien zwaargewond en een kraan zet je niet 'even' terug op zijn wielen. Snel oplossen: helaas, wonderen kunnen niet altijd op uw pad plaatsvinden. Juiste manier informeren: dit hebben ze gedaan door te zeggen dat het nog enkele uren ging duren. Wat is nu het probleem? Dat uw gemak en comfort een kleine vertraging heeft geleden door iemand anders noodlottig ongeval? Excuses namens de hele wereld...
Johan (19-7-2017 om 23:08)
Om 21:20 waren we bij de tunnel om richting Terneuzen te gaan en werd ons verteld door hulpverleners bij de wegafsluiting aan de stoplichten dat dat de afsluiting zeker nog enkele uren ging duren. Dus wij omgereden via Antwerpen. Helaas slaagt men er niet in om de problemen snel op te lossen en om de mensen op een juiste manier te informeren.
Cookie-instellingen beheren