Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnel twee keer dicht voor berging kraanwagen

Toegevoegd: 20-07-2017, 12.49 uur
De berging van de kraanwagen start vanavond rond 20.15 uur.
De berging van de kraanwagen start vanavond rond 20.15 uur.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

DRIEWEGEN - De kraan die woensdag gekanteld is op de Westerscheldetunnelweg wordt donderdagavond en -nacht geborgen. Vlak voor de berging gaat de tunnel in beide richtingen voor drie kwartier dicht.


De berging van de kraanwagen start vanavond rond 20.15 uur. Tussen 19.30 en 20.15 uur gaat de Westerscheldetunnel dicht voor het verkeer. Die tijd wordt gebruikt om eenrichtingsverkeer in te stellen. Met het verkeer op één rijbaan is er op de andere baan alle ruimte voor de bergingswerkzaamheden.

Voor de berging van de kraanwagen worden meerdere telekranen een dieplader ingezet. De verwachting is dat voor 05.00 uur de kraanwagen is weggehaald. Vervolgens gaat de tunnel opnieuw drie kwartier dicht om de oude situatie te herstellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren