Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 41 km

Man filmt stiekem op toiletten stadhuis Vlissingen

Toegevoegd: 21-07-2017, 18.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vanmorgen is een 57-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van het heimelijk filmen van bezoekers aan twee damestoiletten in het Vlissingse stadhuis.


Nadat de camera’s, welke voorzien waren van een geheugenkaartje, medio juli jl. bij toeval zijn gevonden is er door de gemeente aangifte gedaan bij de politie. Vervolgens is door de recherche een onderzoek gestart. Dat heeft vanmorgen geleid tot de aanhouding van de verdachte. De man was werkzaam in het stadhuis. De gemeente heeft hem met onmiddellijke ingang geschorst en zijn toegangspas geblokkeerd.

Inmiddels is duidelijk dat het om twee toiletten gaat op de gang bij de griffie. Op de beelden die de recherche heeft gevonden zijn geen gezichten te zien. Na het aantreffen van de camera’s zijn alle toiletten in het gebouw onderzocht maar er is verder niets meer aangetroffen. De gemeente heeft vanmiddag alle medewerkers op de hoogte gesteld van de aanleiding van de aanhouding.

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en is daar uitgebreid door de recherche verhoord. De officier van justitie neemt binnenkort een beslissing over de verdere vervolging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (22-7-2017 om 10:35)
Bah wat een viezerik ,mag hopen dat de amtenaar zijn baan kwijt is !
Joop (21-7-2017 om 23:28)
Wat een walgelijk nieuws. Goed dat hij aangehouden is! Wie weet hoelang dit al aan de gang is. Dan zit het toch wel helemaal niet in die bovenkamer van die kerel. Plassende collega's filmen.. Nou, Ben, baan kwijt, huis kwijt, vrouw en kind kwijt.. die kerel heeft niets meer behalve een strafblad..
Cookie-instellingen beheren