Grote zoekactie naar vrouw bij Groede

Toegevoegd: 22-07-2017, 06.06 uur

Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur een grote zoekactie gestart nadat een vrouw werd vermist bij Groede.

Omdat de vrouw ter hoogte van Camping Groede aan de Zeeweg mogelijk het strand op was gelopen werd de zoekactie gericht op zowel het strand, de duinen als het water. Een hoogwerker van de brandweer werd ingezet om met een warmtebeeldcamera de duinen af te zoeken. Ook een strandjeep en diverse reddingsboten namen deel aan de zoekactie.

Rond 02.15 uur werd de vrouw gevonden waarna de zoekactie kon worden afgeblazen. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de vrouw met spoed heeft afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750