Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Dieren ontsnapt uit asiel Vlissingen door vandalen

Toegevoegd: 07-08-2006, 00.07 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Doordat vandalen een gat in de afrastering bij het dierenasiel in Vlissingen hebben geknipt, en een hek hebben geopend, konden vijf katten uit hun veilige haven ontsnappen.


Tussen 18.00 uur gisteravond en 08.00 uur vanmorgen werden de vernielingen gepleegd bij een van de Walcherse dierenasiels. In totaal waren tien katten weggelopen, maar de beheerder heeft er vijf teruggevonden. Ook een hamster, in een kooi, is weg.

Er stond een auto op het terrein van het dierenasiel en de sleutels van de auto zijn weggenomen. Ook werd met de auto gereden op het terrein van het asiel. Het is niet bekend of de auto schade heeft opgelopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750