Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee dronken vrouwen op motor aangehouden

Toegevoegd: 22-07-2017, 13.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagmiddag zijn op de President Rooseveltlaan in Vlissingen twee buitenlandse vrouwen op een motor aangehouden voor het rijden onder invloed.


Omstreeks 16.15 uur zien surveillerende agenten twee dames zonder helm op een motor rijden en geven het duo een stopteken. De bestuurster kan geen rijbewijs tonen en ook geen identiteitsbewijs. Ook de bijrijdster heeft geen papieren bij zich.

Omdat er een sterke alcohollucht om de bestuurster heen hangt proberen de agenten haar een blaastest te laten doen. De vrouw is niet erg meewerkend. Beide vrouwen worden vervolgens meegenomen naar het bureau in Middelburg.

Op het bureau wordt opnieuw een alcoholtest gedaan. De uitkomst daarvan is dat de bestuurster meer dan drie maal de toegestane alcohollimiet heeft overschreden (695 ug/l). Met behulp van een tolk wordt de identiteit van de dames achterhaald. Dan blijkt dat de 25-jarige bestuurster gesignaleerd staat voor uitlevering aan Polen en bovendien geen motorrijbewijs heeft.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast is ook de Vreemdelingenpolitie in kennis gesteld. Over de identiteit van de 29-jarige bijrijdster is nog veel onduidelijk. Zij komt vermoedelijk ook uit Polen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (22-7-2017 om 15:23)
Prima actie van de politie, en nu niet weg laten gaan om te voorkomen dat zij opgaan in de illigaliteit, maar vast houden tot zij uitgeleverd worden. Je zal zoiets maar tegen komen op de weg !
jacob (22-7-2017 om 14:03)
Dronken zonder indentiteits papieren geen rijbewijs nog een uitlevering aan Polen. En ga zomaar door eens temeer blijkt dat Nederland een vrijstaat aan het worden is. Te weinig Politie, Marchaussee, Douane etc. De criminelen hebben vrij spel en als je gezocht wordt is de pakkans heel laag. En nu is men in den Haag verbaasd dat er honderd duizenden aangiftes in de prullenbak verdwijnen. Overheid slaap lekker verder en hou ons met leugens en bedrog maar stil.
Cookie-instellingen beheren