Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie personen in elkaar geslagen in Kloosterzande

Toegevoegd: 07-08-2006, 00.08 uur
Door: Politie Zeeland

KLOOSTERZANDE - In Kloosterzande, in en buiten een horeca-gelegenheid aldaar, zijn vannacht rond 01.00 uur drie personen in elkaar geslagen door twee mannen.

In eerste instantie liepen twee jongens (van 15 en 16 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Hulst) langs de mannen. Een van de jongens maakte een opmerking aan hun adres, omdat ze ineens achteruit stapten toen beide jongens langs kwamen.

Hierop ontstond binnen in het pand al een vechtpartij waarbij de 16-jarige op de grond gegooid werd en in zijn gezicht gestompt. De 15-jarige wilde zijn maatje ontzetten en begon ook met de mannen te vechten. Hierop zij beide jongens naar buiten geloodsd door het horeca-personeel.

De twee mannen kwamen echter ook naar buiten. Eenmaal buiten gingen beide partijen weer verhaal halen bij elkaar. De 15-jarige jongen vluchtte en een van de mannen ging er achteraan. De jongen stapte in een auto en werd hier weer uitgetrokken door een van de mannen voordat hij het portier kon sluiten. Hij werd op straat getrokken en wederom in elkaar geslagen.

De 16-jarige jongen is weggerend en heeft op een later tijdstip aangifte gedaan bij de politie. Hij verklaarde dat hij geen letsel had overgehouden aan de vechtpartij, zijn ketting brak en zijn shirt scheurde. De 15-jarige liep een schram op zijn schouder op, een gebroken tand, een buil op zijn hoofd en een kapotte lip. Ook zijn shirt sneuvelde in het strijdgewoel.

Iemand die ook in de horeca-gelegenheid was op het moment van de vechtpartij is naar buiten gekomen om de vechtpartij te sussen. Dit lukte niet en hij, een 21-jarige man uit de gemeente Sluis, kreeg ook nog enkele rake klappen te verduren. Door de politie zijn de twee veroorzakers van de vechtpartij aangehouden en in verzekering gesteld.

Beide mannen (30 en 33 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Hulst) verklaarden enorme spijt te hebben van hun daden en de schade die is opgelopen bij de slachtoffers willen zij vergoeden. Als oorzaak van de vechtpartij gaven zij aan dat zij beiden te diep in het glaasje hadden gekeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren