Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Inbrekers milieustraat laten fietsen achter

Toegevoegd: 23-07-2017, 15.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Zondagmorgen vroeg is er ingebroken op het terrein van de milieustraat aan de Deltastraat in Zierikzee. De inbrekers zijn vergeten hun fietsen mee te nemen.


Rond 02.30 uur ontdekte een particuliere beveiliger dat zich vermoedelijk twee dieven op het terrein van de milieustraat bevonden. Hij informeerde de politiemeldkamer. Enkele agenten en een politiehond gingen op jacht naar de dieven. Ze ontdekten een gat in het hek. Ondanks een flinke zoektocht in de wijde omgeving werd er niemand gevonden.

Wel werden twee herenfietsen gevonden, die de dieven vermoedelijk waren vergeten mee te nemen. Deze voertuigen zijn naar het politiebureau in Zierikzee meegenomen, waar ze tegen enkele 'tegenprestaties' zijn op te halen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (23-7-2017 om 23:15)
Zucht die fietsen zijn gejat natuurlijk
Cookie-instellingen beheren