Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Auto botst tegen boom en belandt op zijn kop

Toegevoegd: 25-07-2017, 04.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

CADZAND - Bij een eenzijdig ongeval in Cadzand is in de nacht van maandag op dinsdag iemand gewond geraakt. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd.


Rond 01.50 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Zwartepolderweg. Ter hoogte van de Strijdersdijk raakte hij de controle kwijt over zijn voertuig en raakte van de weg. Nadat enkele borden waren platgereden botste de auto tegen een boom. Het voertuig kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand.

Twee ambulance en de brandweer van Cadzand, Sluis en Oostburg rukten met spoed uit om de gewonde te bevrijden. Hiervoor is onder andere de deur uit de auto geknipt. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Nadat de ravage was opgeruimd heeft een bergingsbedrijf de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren