Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man neergestoken op het Schulpenpad in Sas van Gent

Toegevoegd: 07-08-2006, 00.09 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Omstreeks 04.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag is op het Schulpenpad in Sas van Gent een 42-jarige inwoner van Sas van Gent neergestoken door een onbekende man.

De 42-jarige man liep, met een vriend van hem, door voornoemde straat toen zij gepasseerd werden door een jongeman met blond, halflang haar. Hij had een smal gezicht en een tenger postuur. Deze jongeman droeg een halflange geruiten jas en sprak duidelijk Nederlands.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de mannen en ineens stak de onbekende op de 42-jarige man in. Over het wapen is niets bekend. De aanvaller is nog achterna gerend door beide mannen en hij heeft nog diverse klappen en trappen geïncasseerd.

Hij is toch ontkomen en rende weg in onbekende richting. Mogelijk is de dader nog gewond geraakt. De 42-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn steekwond. Wat de aanleiding was voor de steekpartij is niet bekend.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren