Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 70 km

Grote zoekactie bij Ossenisse naar zwemmer

Toegevoegd: 25-07-2017, 22.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

OSSENISSE - De kustwacht, de KNRM-stations van Hansweert en Breskens en de politie hebben vanavond urenlang gezocht naar een mogelijk vermiste zwemmer in de buurt van Ossenisse. Rond 21:00 uur werd de zoekactie gestaakt. Er werd niemand aangetroffen.


Om 17:53 uur kwam een melding binnen van een getuige die een zwemmer in nood dacht te hebben gezien. Toen deze persoon zijn telefoon ging halen en terugkwam bij het water, zag hij niets meer. Vervolgens heeft hij de politie gebeld.

De hulpdiensten hebben drie uur gezocht, maar niets aangetroffen. De politie heeft geïnformeerd bij lokale campings en bij de Belgische collega's. Daar werd niemand vermist. Daarop is besloten de zoekactie te staken.

Rijkswaterstaat en Multraship namen ook deel aan de zoekactie. Ook werd gezocht met een Search And Rescue-helikopter.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (26-7-2017 om 07:00)
Het zou kunnen zijn dat deze persoon een zeehond heeft gezien.
Cookie-instellingen beheren