Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Schade bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2017, 20.23 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een kop- staartbotsing in Vlissingen zijn vanavond twee personenauto's beschadigd geraakt. Eén van de voertuigen is weggesleept.


Rond 19.10 uur vond er op de De Willem Ruysstraat een botsing plaats. Vermoedelijk wilde de voorste bestuurster afslaan en zag een achteropkomende automobilist dit te laat. De achterste auto raakte beschadigd en is weggesleept. Het voorste voertuig kon zijn weg vervolgen.

Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (27-7-2017 om 09:36)
@gerarda55 We kunnen wel speculeren over de aard van dit ongeval, maar feit is dat je het niet weet want je was er niet bij... Voor hetzelfde geld heeft de voorste bestuurder wel geen richting aangegeven en werd de achterop rijdende automobilist compleet verrast (dan is deze nog steeds fout ik weet het en is de afstand onvoldoende geweest). Maar dat zie ik namelijk ook zo vaak gebeuren. Er zijn legio bestuurders die namelijk compleet in hun eigen wereldje zitten achter het stuur en de richtingaanwijzer niet gebruiken tot grote irritatie van de medeweggebruikers die dus niet weten wat zij nu eigenlijk van plan zijn in het verkeer...
gerarda55 (27-7-2017 om 09:23)
Dat komt ervan als je te dicht op elkaar rijd. Dat zie ik zo vaak gebeuren
Cookie-instellingen beheren