Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Dode bij ongeluk op de A58 bij Rilland

Toegevoegd: 27-07-2017, 21.21 uur - Update: 27-07-2017, 22.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op de A58 ter hoogte van Rilland is vanavond even na achten een bestelbus over de kop geslagen. De bestuurder, een 37-jarige man uit Oud Gastel, werd uit de auto geslingerd en heeft het ongeval niet overleefd. Dat bevestigt de politie.


Rijkswaterstaat meldt dat het om een eenzijdig ongeval gaat, de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat de bestuurder de macht over het stuur heeft verloren.

De A58 werd korte tijd afgesloten voor de hulpverlening. Deze is inmiddels weer vertrokken en de linkerrijstrook is weer open voor verkeer. Nadat het voertuig is weggesleept kon de A58 weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-7-2017 om 08:04)
Veel sterkte voor collega's en nabestaanden. Ik vrees dat er geen gordel gedragen is. Ik blijf erbij: die bedrijfsbusjes begrenzen. Er wordt met te zware busjes veel te hard gereden. Mogelijk had dit weer een mensenleven gespaard als het busje niet harder kon dan 90km/u.
Conny (28-7-2017 om 06:56)
Heel erg voor de nabestaanden, maar laten we eerlijk zijn. Ik rijd iedere dag over de snelweg. Alleen op het stukje van Vlissingen naar Goes of andersom kom ik zoveel randdebielen tegen die je voorbij scheuren. Ik rijd dan zelf al130. Ben ik dan zelf aan het inhalen, dan zie je ze in je spiegel al in je kont duwen, omdat het niet snel genoeg gaat. Het zijn sowieso altijd busjes die daar een handje van hebben. Maar ook de categorie VW, BMW, Audi, Mercedes en Volvo kunnen er wat van. Het zal voor sommige nooit hard genoeg gaan. Gelukkig zijn het eenzijdige ongevallen en worden er verder geen onschuldige mensen meegenomen in dat achterlijke rijgedrag.
Vlissinger (27-7-2017 om 23:35)
Hopelijk was dit niet de zoveelste die door een smsjes of appje om het leven komt. Als je om je heen kijkt in het verkeer zie je tegenwoordig zoveel mensen steeds naar beneden kijken en dan weet je dat ze bezig zijn met die telefoon. Een soort verslaving terwijl ze weten dat het niet kan maar toch doen. Vandaag was er weer veel wind en als je even niet oplet zit je zo met twee wielen in het gras. Wat de eerste reactie is als dit gebeurd is snel de weg weer opsturen of remmen. Beiden zijn verkeerd want je brengt je auto in onbalans omdat in het gras de wielen geen grip hebben en aan de andere zijde wel. Eerst je gas loslaten en heel rustig terug sturen is het beste. Maar ja, het blifjt een schrik reactie als je met je telefoon bezig bent...
een moeder (27-7-2017 om 22:32)
wat een vooroordelen weer , komt het dan bij niemand op dat een mens ook onwel kan worden zonder dat hij te hard rijd of wat anders aan het doen is achter het stuur? en zoals bij ieder ongeval ..de mens wikt maar God beschikt ! sterkte voor de nabestaanden
cq (27-7-2017 om 22:08)
Nu weer eenzijdig ongeval, dit gaat niet goed heren het is wat in zeeland zijn het geen fietsers zijn het auto,s een beetje meer controle door politie zou geen kwaad kunnen ik bedoel dan ook echte controle en niet te zuinig een keer betrappen met een smartphone achter het stuur 500 euro boete!
Joris (27-7-2017 om 22:00)
Wéér een bedrijfsbusje! De derde in korte tijd op de A58. Triest voor de direct betrokkenen maar hoe is het toch mogelijk? 22 juni en 22 juli ook al! Kan geen toeval zijn, zzp-ers met administratie en smartphone achter het stuur?
Cookie-instellingen beheren