Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeluk op de A58 bij Rilland

Toegevoegd: 27-07-2017, 21.21 uur - Update: 27-07-2017, 22.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op de A58 ter hoogte van Rilland is vanavond even na achten een bestelbus over de kop geslagen. De bestuurder, een 37-jarige man uit Oud Gastel, werd uit de auto geslingerd en heeft het ongeval niet overleefd. Dat bevestigt de politie.


Rijkswaterstaat meldt dat het om een eenzijdig ongeval gaat, de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat de bestuurder de macht over het stuur heeft verloren.

De A58 werd korte tijd afgesloten voor de hulpverlening. Deze is inmiddels weer vertrokken en de linkerrijstrook is weer open voor verkeer. Nadat het voertuig is weggesleept kon de A58 weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (27-7-2017 om 21:57)
Ongelooflijk zoveel dodelijke ongevallen er de laatste maanden zijn, vooral fietsers en nu dit weer. Meteen heeft iedereen het over de wegen die niet goed zijn ectr. Maar hoe is het met de bestuurders? Rij veel naar Rotterdam rij zelf 130 en dan schuren ze je voorbij met 160/180 belachelijk en als er dan wat op doet ligt het aan de weg, nou dat gaat er bij mij niet in!!!! Gebruik je verstand iedereeen die gebruik maakt van welke snelweg dan ook.
Cookie-instellingen beheren