Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Dode bij ongeluk op de A58 bij Rilland

Toegevoegd: 27-07-2017, 21.21 uur - Update: 27-07-2017, 22.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op de A58 ter hoogte van Rilland is vanavond even na achten een bestelbus over de kop geslagen. De bestuurder, een 37-jarige man uit Oud Gastel, werd uit de auto geslingerd en heeft het ongeval niet overleefd. Dat bevestigt de politie.


Rijkswaterstaat meldt dat het om een eenzijdig ongeval gaat, de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat de bestuurder de macht over het stuur heeft verloren.

De A58 werd korte tijd afgesloten voor de hulpverlening. Deze is inmiddels weer vertrokken en de linkerrijstrook is weer open voor verkeer. Nadat het voertuig is weggesleept kon de A58 weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (1-8-2017 om 17:55)
@ marco wat een onzalig idee. nu is het al een irritatie en een gevaar als vrachtauto's elkaar in gaan halen met 90-91 km/u, en dan wil u dat ook met alle busjes ? en dat met het jakkerende achteropkomende verkeer zoals "optimist" die iedereen die niet de max. snelheid rijd wil laten aanpakken, voor het niet te hard rijden of zo ? ik stel dat de combinatie gedachtenverschillen als dat, nu juist de reden is van veel ongelukken. get with the program, en pas allemaal jullie gedachten aan, aan zoals het voorgeschreven staat in de wet, dat zou al een stuk helpen wat het zijn altijd van die bedwetters die in de kreukels liggen en hoe zou dat nu toch komen zeg ?! duh !
Hans Braak (30-7-2017 om 02:53)
Wat een vooroordelen weer. Ik heb het letterlijk zien gebeuren. Mensen maken fouten en dat vergeten velen die hier hun gal gespuwd hebben. Ik heb die man zien vliegen, na de tweede buiteling. Dat dat een mens was besef je pas veel later. Doodstraf voor het niet dragen van een gordel ? Arm Nederland !
Mevrouw (28-7-2017 om 20:26)
Respect voor de nabestaande aub en deel je mening maar met iemand in het café. Sterke voor de nabestaanden van dit slachtoffer
Moeder (28-7-2017 om 15:39)
Wat een reacties allemaal zeg over snelheden etc...etc... Waar gaat het over, misschien is die man wel onwel geworden, hoe het ook zij. Een mens wikt maar God is het nog altijd die beschikt. En wij allen vliegen daarheen, hetzij vroeg of laat, met al ons redeneren en doen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
optimist (28-7-2017 om 13:58)
Een belachelijk idee, Marco....juist door het grote verschil in snelheid komen er ongelukken, er rijden al trutten genoeg rond die 50 rijden waar 80 mag. Juist door dit soort sukkels krijg je gevaarlijk inhalen etc. Heel goed dat snelheids duivels worden aangepakt, maar op de eerst genoemde categorie zou ook best wat meer controle mogen zijn!
Jan (28-7-2017 om 13:50)
Aan ieder die gelijk begint over sms/bellen/weet ik wat, verdubbel je aantal hersencellen, dan heb je er twee om na te denken voor je iets plaatst op een dergelijk ongeval. Eerst een oorzaak weten, dan oordelen. Er is ook familie die deze berichten leest. Sterkte aan de nabestaanden. @Conny, flesje azijn leeg gedronken vanmorgen?
Cookie-instellingen beheren