Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw uit auto gehaald na ongeluk Borssele

Toegevoegd: 28-07-2017, 12.18 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De brandweer is vrijdagochtend ingezet om na een ongeluk bij Borssele een vrouw uit haar personenauto te helpen.


Het slachtoffer reed rond 10.00 uur bij de Assenburgweg met haar voertuig van de weg. De auto kwam in de berm op zijn zijkant tot stilstand. Brandweer, politie en de ambulancedienst spoedden ter plekke om te helpen. De vrouw werd vervolgens door de brandweer uit de auto gehaald. Na onderzoek door de ambulancedienst bleek ze niet ernstig gewond te zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk werd de oprit van de N62, komende vanaf de Europaweg Oost en gaande richting Nieuwdorp, tijdelijk afgesloten. De auto is getakeld door  bergingsbedrijf Kuzee. Rond 11.15 uur was de weg weer vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (29-7-2017 om 13:29)
ik heb zeker geluk gehad Wim! het staat niet vermeld maar ik ben ook nog over de kop gegaan...
wim (29-7-2017 om 08:08)
Wat heeft die vrouw geluk gehad in de situatie waar ze met de auto van de weg is gegaan en op zijn zijkant in de berm terecht is gekomen en gelukkig zo ver bekend is niet ernstig gewond is geraakt
Cookie-instellingen beheren