Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Uitslaande brand verwoest woning Vlissingen

Toegevoegd: 28-07-2017, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een uitslaande brand heeft vrijdagmiddag een woning aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen verwoest.

De brand ontstond vermoedelijk op de tweede etage en het vuur werd rond 14.10 uur ontdekt. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand. Bij de bestrijding van de brand werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland waren er geen personen of dieren binnen. De bewoners van de buurpanden konden tijdig hun huis verlaten. Er kwam een ambulance ter plekke maar voor zover bekend raakte er niemand (ernstig) gewond. Rond 14.30 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven.

De woning waar de brand uitbrak heeft forse schade opgelopen en is eigendom van woningbouwvereniging l'Escaut. Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade. De naastgelegen woningen zijn door de brandweer geventileerd. Of hier ook schade is ontstaan, is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (29-7-2017 om 18:49)
Of wilde gewoon de verzekering oplichten en cashen ???
Jac (29-7-2017 om 13:06)
Misschien ook het resultaat van jarenlange bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg.
zeeuw (29-7-2017 om 09:30)
de gemeenschap draait weer voor alles op
Lezer (28-7-2017 om 21:14)
Ja goed bezig Jeroen !!! sterkte wensen aan de persoon die zijn huis zelf heeft aangestoken
Jeroen (28-7-2017 om 16:29)
Brand is vreselijk en grijpt onvoorstelbaar snel om zich heen. En je bent al je materiële eigendommen en vaak onvervangbare herinneringen als foto's e.d. kwijt. Veel sterkte voor de bewoner(s) van dit huis. Maar gelukkig zijn er geen mensen of dieren slachtoffer van geworden.