Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand Vlissingen vermoedelijk aangestoken

Toegevoegd: 28-07-2017, 17.42 uur
De brand richtte flink wat schade aan.
De brand richtte flink wat schade aan.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De felle brand die vrijdagmiddag in Vlissingen een woning verwoestte is vermoedelijk aangestoken. Dat zegt de politie, die één arrestatie heeft verricht.

De brand aan de Nieuw Bonedijkelaan werd rond 14.10 uur ontdekt. Het vuur was al snel uitslaand en richtte flink wat schade aan. Volgens de politie is de bewoner van het huis rond 15.45 uur gearresteerd op verdenking van brandstichting.

De bewoner is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hij is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (2-8-2017 om 18:17)
@ano. Wat een onzin.
ano (29-7-2017 om 17:50)
@moeder. misschien moest hij zijn huis wel uit omdat ze er asielzoekers in wilden stoppen.......
Moeder (28-7-2017 om 18:00)
Wie steekt nou zijn eigen woning in de fik? Geen enkele moet je in de fik steken tuurlijk, maar je eigen, met je eigen spullen... Dan ben je wel ver heen...