Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Arrestaties in onderzoek gestolen spullen

Toegevoegd: 29-07-2017, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen heeft de politie vrijdagavond twee jongemannen aangehouden in het kader van een onderzoek naar gestolen spullen.


De politie ging naar de woning aan de Sterkenburg nadat informatie was binnengekomen over gestolen spullen die een 19-jarige Vlissinger in de woning zou bewaren. Diverse agenten beveiligden de woning, zodat de Vlissinger niet kon ontsnappen. Hierbij waren ook een politiehond en diens geleider aanwezig.

Terwijl de agenten de aanhouding voorbereidden, wilde een andere jongen de woning verlaten. Deze 17-jarige inwoner van Yerseke had een tas bij zich maar hij weigerde de inhoud te laten zien. De agenten konden daarom niet vaststellen of hier wellicht gestolen goederen inzaten en daarom werd besloten de tas in beslag te nemen.

“We wilden voorkomen dat eventueel bewijsmateriaal vernietigd zou worden. De jongen uit Yerseke verzette zich echter en werd daarom aangehouden”, aldus de politie. Binnen gingen agenten op zoek naar de verdachte. Deze bleek zich op de eerste verdieping te hebben verstopt in een kledingkast. Ook hij werd aangehouden.

De beide arrestanten zijn naar het naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten. De politie heeft diverse spullen, zoals een bromfiets, enkele kentekenplaten en pasjes in beslag genomen. Onderzocht wordt nog of deze van diefstal afkomstig zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-7-2017 om 07:01)
Wat moet er van terecht komen als 17 en 19 jarige jongens worden aangehouden en vele spullen die gestolen zijn gevonden worden wat een criminele gedoe van twee jongens op zo'n leeftijd
wim (29-7-2017 om 17:25)
handjes amputeren jatten ze nooit meer
Peet (29-7-2017 om 16:52)
Goede actie politie ! Denk er nog veeeeel meer troep daar rondspookt in Bossenburg.. Weet zeker er tientallen wiet kwekerijtje's zijn ook en gestolen scooters en onbetaalde boete's.. Mocht de Politie maar huiszoekingen doen !!!!!!
Cookie-instellingen beheren