Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Politie zoekt getuige dodelijk ongeluk Hulst

Toegevoegd: 29-07-2017, 16.29 uur
De getuige wordt verzocht te bellen met 0900-8844.
De getuige wordt verzocht te bellen met 0900-8844.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De politie is op zoek naar een specifieke getuige van het ongeluk in Hulst waarbij op maandag 17 juli een wielrenner om het leven kwam. Hij heeft zich eerder al anoniem gemeld maar de politie wil hem graag nogmaals spreken.


Op de bewuste maandagavond werd op de Ferdinandusdijk een 60-jarige man uit Heikant aangereden door een 48-jarige automobilist uit Terneuzen. De fietser overleed ter plekke. De automobilist bleek te veel alcohol te hebben gedronken en ook nog eens te hebben gereden zonder geldig rijbewijs.

Volgens de politie heeft op woensdagmorgen 26 juli een man naar de politie gebeld om informatie door te geven over de omstandigheden rondom de aanrijding. “Hij heeft al waardevolle informatie verschaft maar de onderzoekers van de verkeerspolitie zouden graag met deze man in contact willen komen”, aldus de politie.

De automobilist zit nog steeds vast. De Rechter-Commissaris besloot op 21 juli dat hij veertien dagen langer vast moest blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (2-8-2017 om 22:48)
Beste Ja-Ja, je zit duidelijk vol ongenoegen/frustratie naar Landelijk vastgelegde afspraken -handelingen vanuit de overheid. Richt je berichten aan deze betreffende instanties.. Realiseer je dat betrokkenen van de dodelijke afloop dit lezen. Die hebben echt geen behoefte om jouw eigen persoonlijk gerichte frustraties te moeten lezen.
Ja-Ja (31-7-2017 om 06:26)
Aan Thera. Hvzeeland is voor Hulp en VEILIGHEID. Door hier er op te reageren, lezen veel mensen mijn gedachten over deze Misdaad/Ongeluk Komt dit bij de politie dan word het direct in de prullenbak gegooid zonder het te hebben gelezen? Hoe vaak je als burger reageert [ik en vele andere]over het "Zuipen" in het verkeer het word als een lachertje opzij geschoven? 'Heren"rechters hebben bij hun uitspraak vaak geen menselijk gevoel over de slachtoffers.Ze kruipen weg achter onmenselijke ingewikkelde regels van het Strafboek der NederlandseStaat.! Maar pas op! Gooi geen waxinelichtje naar een bekent persoon. Dan zal die zelfde "Rechter"wel een heel anders straf geven daar hij dat vermoedelijk erger vinden dan als iemand DOOD word gereden?
Thera (30-7-2017 om 19:48)
Beste Ja-ja en Ricke. realiseren je jullie wel op wel site je reageert? Julie reactie moet je richten aan de politie of naar rechtbank. Daar kun je betreffende mogelijk mee ondersteunen met de relevante informatie die je hebt.
loes (30-7-2017 om 17:06)
Wat vreemd dat een getuige zich anoniem meldt, de gegevens blijven geheim maar gaat wel om iemand die niks meer kan na vertellen. vind het erg genoeg, vele rijden roekeloos en dan waarschijnlijk nog met drank op ook, afstand en afstand houden met passeren besseft niet iedereen hoe gevaarlijk dit is, vaak hoor je ik dacht dat het wel kon. zelfs ik bibber op me fiets als 34 jarige als men zo dicht passeert zonder snelheid in te houden.
Ricke (30-7-2017 om 13:14)
14 dagen vastzitten??? 14 JAAR!!! Plus materiƫle EN immateriƫle schade, dus smartengeld vergoeden! Zeker als een waardeloos lid van de samenleving het leven neemt van iemand die veel betekend heeft.
Ja-Ja (30-7-2017 om 07:43)
Hou op met "Zeiken". De veroorzaker had te veel GEZOPEN. Had ook GEEN geldig rijbewijs. Al dat verder onderzoek is weggegooid geld. Gewoon deze misdadiger ZWAAR straffen. Of word er weer een hand boven zijn hoofd gehouden? Niks geen verzachtende omstandigheden. Denk eens aan het verdriet van de nabestaande van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren