Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorjacht heeft 2x pech in een week

Toegevoegd: 30-07-2017, 10.36 uur - Update: 30-07-2017, 13.09 uur
Binnen een week tijd moest de KNRM twee keer uitvaren voor dit motorjacht.
Binnen een week tijd moest de KNRM twee keer uitvaren voor dit motorjacht.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - De KNRM-reddingboot van het station in Veere is zaterdag voor de tweede keer binnen een week tijd uitgevaren voor hetzelfde motorjacht.


De reddingboot Oranje werd even na 14.00 uur opgeroepen omdat het jacht op het Veerse Meer in de problemen was gekomen. Volgens de KNRM was er sprake van een kapotte keerkoppeling

Zondagmiddag moest de Oranje ook al uitvaren voor hetzelfde motorjacht. Toen was het rond 12.00 uur aan de grond gelopen bij Kamperland. Toen kon de schipper, die overigens al lange tijd donateur van de reddingmaatschappij is, zijn weg zelfstandig vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-8-2017 om 12:22)
Verbieden al die plezier onzin. het verkeer loopt hele dagen vast doordat de bruggen om de 5 minuten of soms korter open gaan voor dit soort onzin.
v/d Weelde (31-7-2017 om 17:32)
Tja, wel geld voor een motoryacht en belasting aftrekbare donaties, maar voor onderhoud, inspecties of tijdige reparatie of vernieuwing dan weer net niet, want dat komt een ander toch gratis oplossen ? Wat een armoedig gedoe.
Cookie-instellingen beheren