Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Verwarde man dreigde huis op te blazen

Toegevoegd: 30-07-2017, 20.13 uur - Update: 30-07-2017, 21.55 uur
Foto 14 van 30

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jasper koekkoeks (6-8-2017 om 20:57)
tja mensen die aan de onderkant maatschappij zitten , hebben het niet makkelijk , ze hebben een uitkering , waar ze van moeten overleven , en zijn vaker ziek , geestelijk en lichamelijk ,hebben weinig perspectief en zijn eenzamer krijgen niet de juiste zorg op sociaal en psygies gebied triest dat er dan weer eens eentje flipt triest
Fernando (31-7-2017 om 07:09)
Ik snap dat dit allemaal nodig is omdat de geesteszorg wegbezuinigd moet blijven omdat het nog steeds crisis is, terwijl er weer bakken miljarden verdiend worden, over de rug van... het zou een nieuw kabinet, als ze ooit nog eens de zin krijgen om wat te gaan doen, sieren alle inhumane bezuinigingen uit de crisis terug te draaien, maar blijkbaar houden ze die liever gewoon zo, tot de volgende crisis en dan gaan ze weer jammeren en verder bezuinigen om hun eigen zakken gevuld te houden.
wim (31-7-2017 om 06:46)
Wat vreselijk van de man die niet meer weet wat hij doet of gedan heeft, gezien de ellende wat betreft de mede bewoners in die straat wat zou hier van de kosten wel zijn gezien de omvang van het geheel.