Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Auto met brandstoflekkage in Goes

Toegevoegd: 31-07-2017, 11.09 uur
De auto raakte een rijplaat en hierdoor raakte de brandstoftank lek.
De auto raakte een rijplaat en hierdoor raakte de brandstoftank lek.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is maandagmorgen ingezet voor een voertuig met brandstoflekkage in de wijk Noordhoek in Goes.


Rond kwart voor tien wilde een automobiliste met haar voertuig een rijplaat op- of afrijden bij een garage aan de Hornikswei. Hierbij schoot de rijplaat echter los en raakte deze de brandstoftank van de auto. Hierdoor ontstond de lekkage.

De brandweer van Goes werd met spoed ter plekke gevraagd en die heeft vervolgens absorberende korrels gestrooid. Na een kwartier kon de brandweer alweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (31-7-2017 om 22:19)
@ c.j.w.s.: volgens mij snap jij het nog niet helemaal he? Die absorberende korrels zijn puur bedoeld om te voorkomen dat al die benzine de grond in zakt, iets van milieuvervuiling? En dan over het bakje, heb jij een "bakje" liggen waar zo'n 50l benzine in past? Verder snap ik het best dat de brandweer komt, gezien die het materiaal hebben om het zo goed mogelijk op de vangen en het wegdek weer te reinigen plus mocht het fout gaan, aangezien Benzine damp bij het minste geringste kan ontvlammen, het wel fijn is als zei er al bij zien. Anders gaat het gelijk goed fout..
C.J.W.S. Mordecai (31-7-2017 om 17:51)
En absorberende korrels die volgezogen zijn met benzine branden niet ? Verder zie ik dat het privé terrein is, dus een privé probleem. Ze had er gewoon zelf een bakje onder kunnen zetten maar de brandweer is ook al garagehouder/ gratis Anwb tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren