Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Schade bij ongeluk Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 31-07-2017, 14.11 uur
Twee auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.
Twee auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) bij Wilhelminadorp zijn maandag aan het begin van de middag twee auto's beschadigd geraakt bij een botsing.


De voertuigen raakten rond 12.30 uur beschadigd bij een kop-/staartbotsing ter hoogte van de kruising met de Langeweg. De ambulancedienst heeft één persoon onderzocht en ter plekke behandeld. Er is niemand naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-8-2017 om 12:20)
Nee Sanne, jullie moeten leren rijden! prutsers.
wim (1-8-2017 om 07:25)
Er moet toch iemand een fout gemaakt hebben waar de stoplichten staan aangeven, want het is een druk kruispunt
Zeeuwse showride (31-7-2017 om 20:40)
@Sanne: blabla blaat.zeur niet zo er is NIKS mis met de N256. Kruizingen, verkeerslichten en bruggen horen er nu eenmaal bij. Automobilisten horen gewoon op te letten. Bruggen bij Kats (en ook Bruinisse) zijn gewoon een mooie veilige oplossing. Tenzij je van die idioten hebt die niet opletten
Sanne (31-7-2017 om 17:44)
Ze moeten gewoon die kruising weghalen en enkel een uitvoegstrook naar rechts maken, verkeer dat naar links wil kan omgeleid worden door dat tunneltje bij katseveer. Dan ben je gelijk van dat geklier met die stoplichten op een drukke doorgaande karrespoor af, en de natuurlijk vanzelfsprekende vele ongevallen die daar uit voortkomen. Wie weet kan het dan gewoon een normale autoweg worden. Dan rijden die paar boertjes die in the middle of nowhere willen wonen die af willen slaan maar een paar honderd meter om. Idem met die brug daar, pleziervaart moet maar buiten de spitsuren zodat die vele kilometerslange file gewoon rechtdoor kan want dat is teveel economische schade voor een paar vakantiegangers. Een paar verpesten het voor de meerderheid
Cookie-instellingen beheren