Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Dronken man via fietspad tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 01-08-2017, 13.21 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - Een dronken automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een ongeluk veroorzaakt in Zuidzande.


Een 24-jarige inwoner van het Limburgse Heythuysen reed rond 00.30 uur bij de rotonde 'Potjes' van de weg. De man kwam vanuit Sluis en had op de rotonde op de kruising Provincialeweg (N675) - Mariastraat / Zuidzandseweg (N674) rechtdoor willen rijden maar verloor hierbij de macht over het stuur.

De Limburger reed via het fietspad de rotonde af en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De man blies 710 Ug/l. Zijn rijbewijs werd daarom ingevorderd. Ook kreeg hij een algeheel rijverbod van 8 uur en een dagvaarding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (1-8-2017 om 18:48)
@Vlissinger. Er gaan geen mensen zeuren want wanneer je goed leest, zie je dat het rijbewijs al is ingenomen!!
Marco (1-8-2017 om 16:34)
Één alcoholische versnapering is pas verwerkt door een gemiddeld menselijk lichaam na 4 uur. Deze 'man' had dus 2 drankjes op ? De vernieling aan het straatmeubulair zal 'meneer' toch ook wel moeten vergoeden denk'k ?
Vlissinger (1-8-2017 om 16:05)
voordat mensen gaan zeuren over rijbewijs invorderen EN rijverbod, blabla rijverbod geldt ook voor een fiets/step/alles.
Cookie-instellingen beheren