Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ernstig auto-ongeluk N61

Toegevoegd: 01-08-2017, 23.14 uur - Update: 02-08-2017, 11.22 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een ernstig auto-ongeluk bij de Hoofdweg (N61) in Hoek zijn dinsdagavond vier personen gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak raakte rond 21.00 uur een personenauto met Duitse kentekenplaten van de weg op de rotonde bij het Mauritsfort. De auto vloog vervolgens via de berm over een lager gelegen fietspad, behorend bij een tunneltje onder de N61.

De auto kwam vervolgens tegen een elektriciteitskast tot stilstand. Er kwamen vier ambulanceteams, verschillende brandweerwagens en een traumahelikopter ter plekke. De gewonden zijn met spoed per ambulance afgevoerd. De bestuurder is naar Gent gebracht, twee anderen zijn overgebracht naar Goes en de vierde inzittende is naar Terneuzen vervoerd.

De traumahelikopter landde op de N61. Daarom werd deze in de richting van de Sluiskiltunnel enige tijd volledig afgesloten. Rond 23.00 uur was de auto geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (3-8-2017 om 18:43)
Theo snapt het niet helemaal denk ik want zoals je op het filmpje kunt zien is het nog licht maar hoe hij op die plek is terecht gekomen is mij niet duidelijk want als je uit de richting van de braakman komt en dan daar beland (en ik ken die plek ) na over de kop te zijn geslagen kan ik wel zeggen dat dit hard is gegaan en dus over het fietstunneltje is gelanceerd maar als je dit ziet weet je genoeg denk ik dan.
Terneuzenaar (2-8-2017 om 19:06)
Verlichting op een rotonde terwijl het licht is ?
jim (2-8-2017 om 16:08)
zoals u kan zien was het nog licht genoeg dus verlichting niet nodig
Theo (2-8-2017 om 07:01)
Ja heeft nog lang geduurd de verlichting op die rotonde brandt al maanden niet, mogelijk de oorzaak. praten we over verkeersveiligheid