Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Flinke schade bij autobrand Middelburg

Toegevoegd: 02-08-2017, 00.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een personenauto heeft dinsdagavond in Middelburg grote schade opgelopen als gevolg van brand.


De bestuurder van de auto reed even voor 19.00 uur over de Schroeweg in de richting van het stadscentrum toen hij merkte dat er rook vanonder zijn motorkap kwam. Bij de kruising met de Torenweg zette hij het voertuig aan de kant en werd de brandweer gebeld.

De blusploeg van de post Torenweg was snel ter plekke maar kon niet voorkomen dat er in het motorcompartiment flink wat schade ontstond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto geborgen. In afwachting van de komst van de politie hebben medewerkers van justitie de weg tijdelijk afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (2-8-2017 om 17:55)
Meer electronica, Wim. En er rijden meer auto's. En er zijn meer nieuwssite's waar je zoiets sneller op leest dan vroeger. Landelijk. Heeft niets met achterstallig onderhoud te maken dus.
wim (2-8-2017 om 07:51)
Wat lees je toch erg veel van auto's die rijden en in brand gaan dit lees je veel meer als vroeder zou dit nu kunnen ontstaan van achterstallig onderhoud
Cookie-instellingen beheren