Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Tweeduizend wietplanten in pand Vlissingen

Toegevoegd: 02-08-2017, 13.33 uur - Update: 02-08-2017, 14.46 uur
Foto 13 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (3-8-2017 om 07:35)
Ik heb nooit kunnen denken dat er zoveel kleine en grote illegale kwekerijen waren in zeeland en op die manier elektra om de meter aftappen maar zo je leest niemand aanwezig zouden die nog een keer gepakt worden want dat lees je weinig
Tonnie (2-8-2017 om 18:41)
@jaapzucht. Ik ben het met je eens dat het beter is te legaliseren, het zal het aantal illegale kwekerijen verminderen, ook al zullen die blijven bestaan. Wat ik altijd zo vreemd vind is dat de omgeving niets lijkt te merken. En wat voor meubelzaak was dat dan, zo'n bedrijf heeft toch een eigenaar? En als die persoon werkte voor een criminele organisatie zou hij van die kant ook in de problemen kunnen komen, ben benieuwd naar het vervolg.
Maartje (2-8-2017 om 18:07)
Met veel van die louche zaakjes is van alles mis, wietkwekerijen, drugslaboratoria, witwassen voor de taliban, mensenhandel/prostitutie, enz, enz enz, de overheid grijpt nagenoeg niet in. die denken zeker aan de btw die ze binnenhalen op al die zaakjes bof zien dat liever als leegstand en daarmee proberen ze dan ook de teloorgegane economie te verdoezelen net zoals ze bij al die criminele praktijken al doen. Oh ja, startende "ondernemers" krijgen vanzelfsprekend subsidies en kortingen, alsof deze drugsbaronnen die vele vele miljoenen moeten verdiend hebben daar op zitten te wachten ?
putkalf (2-8-2017 om 17:52)
goh .... daar zou ik nou nooit op zijn gekomen ....
@jaapzucht (2-8-2017 om 16:28)
Heb je gelijk in, wiet hoort niet in een crimineel hoekje gedrukt te worden. Meest geneeskrachtige plant op deze planeet en voor meerdere manieren inzetbaar. Laatste zin van je ben ik het niet helemaal met je eens. Snap je punt, maar de farmaceutische industrie is echt geen paradijs. Verdiep je er maar eens in...
P (2-8-2017 om 16:25)
Probeer als winkelier in Vlissingen maar eens te overleven...
Cookie-instellingen beheren