Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Zwaargewonde motorrijder droeg geen helm

Toegevoegd: 02-08-2017, 13.52 uur
De motorrijder is naar het ziekenhuis in Gent gebracht.
De motorrijder is naar het ziekenhuis in Gent gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - De motorrijder die dinsdagavond zwaargewond raakte bij een val in Biervliet droeg geen helm en beschermende kleding. Dat zegt de politie.


De man, een 36-jarige inwoner van Biervliet, kwam rond 21.00 uur ten val op de Paviljoenweg. Volgens de politie verloor hij door onbekende oorzaak de controle over zijn motor. Hij kwam hard ten val en schoof een flink aantal meters door.

"De man droeg geen helm en geen beschermende kleding. Hij raakte zwaargewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Gent gebracht", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (2-8-2017 om 21:51)
Wat een idioot. Je hoort gewoon een helm te dragen. Beschermende kleding zou ik ook graag verplicht zien.
Thera (2-8-2017 om 21:40)
Triest ja. Het is helaas zoveel zichtbaar, met shirt en blote benen op de motor in de zomer. Het zal vast leuk staan en voelen maar dit ervaar je anders als het door iets mis gaat. Helm in dit geval niet op zal de persoon zelf ws een reden hebben...kort stukje of warm.. Medemotorrijders, doe jezelf dit niet aan. Heel veel sterkte en goed herstel gewenst.
adie (2-8-2017 om 21:22)
Heel erg... maar waarom geen helm ??? Vreselijk dom.
Toon (2-8-2017 om 15:29)
Op zich triest, maar ze doen het grotendeels zichzelf aan. Geen helm=verplichting om die wel te dragen en geen beschermende kleding (wordt hopelijk ook verplicht gesteld). Om zo met een motor te gaan rijden dan vraag je toch om problemen en denk maar niet van: mij overkomt het niet, want dat verhaal gaat echt niet op.
Cookie-instellingen beheren