Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die nog jaar moest zitten aangehouden

Toegevoegd: 03-08-2017, 21.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na een korte achtervolging heeft de politie donderdagmiddag in Terneuzen een man aangehouden die nog bijna een jaar gevangenisstraf moest uitzitten.


De man werd opgemerkt door een politieagent die in het politiebureau aan de Rosegracht bezig was met administratieve werkzaamheden. Hij reed voorbij het bureau en de agent gaf deze informatie direct door aan zijn collega's op straat. Die wisten de man even later te lokaliseren bij de sluizen.

De man probeerde vervolgens om aan de politie te ontkomen door snel zijn voertuig te parkeren en er te voet vandoor te gaan. Agenten wisten de man, een 38-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats, echter snel aan te houden. Hij is ingesloten in Torentijd en zal daar nu alsnog zijn straf uitzitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (4-8-2017 om 07:54)
goed werk politie, geef deze agent maar een pluim omdat hij zo goed oplette daar kunnen de meesten iets van leren
wim faasse (4-8-2017 om 07:13)
Zeer goed van politie de man te herkennen en te achtervolgen en in toren tijd onder te brengen politie verdient hier mee een dikke tien
EM (3-8-2017 om 22:12)
Zo kan het ook ,goed werk politie Terneuzen !
Cookie-instellingen beheren