Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware schade bij aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 04-08-2017, 02.48 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding in Terneuzen zijn vannacht twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt.


De auto's kwamen rond 00.40 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Guido Gezellestraat met de Alvarezlaan. Eén van de auto's kwam tegen een verkeersbord tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen maar er bleek niemand bekneld te zitten.

De ambulancedienst heeft de betrokkenen nagekeken maar het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt. Ter plekke zou door de politie iemand zijn aangehouden maar waarom dat gebeurde is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto's getakeld.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (4-8-2017 om 11:47)
Deze straat is al jaren een racebaan. Wat wordt er aan gedaan? Helemaal niets. Elke avond racen hier een aantal auto's. Regelmatig zie je hier ook een wheelie-makende motorrijder. Er zal waarschijnlijk pas iets aan gedaan worden als er een gemeenteambtenaar wordt aangereden. De verkeerslichten staan trouwens ook niet goed afgesteld. De verkeerslichten op de Guido Gezellestraat staan nog niet op rood, terwijl het verkeer op de Alvarezlaan al groen licht heeft.
John (4-8-2017 om 11:13)
Golfje "GTI" door rood gereden? Ook nog drank in het spel begreep ik. Lekkere figuren...
Michael Vermaat (4-8-2017 om 10:44)
VW Golf GTI en een Fiat 500 Abarth, 2 aardig snelle auto's om 00.40.. Lijkt mij een geval van racen. In de PZC is ook te lezen dat de bestuurders klappen uit hebben gedeeld, waarschijnlijk omdat ze het niet eens waren over wie er gewonnen heeft!
Rick (4-8-2017 om 08:59)
Werkten de verkeerslichten niet dan??? Een VW Golf en een Fiat Abarth; zegt al genoeg........
Petrus (4-8-2017 om 08:06)
Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren op deze racebaan? Waarom doet de gemeente niets? Enige wat ze doen is verwijzen naar Veilig Verkeer Nederland om een onveilige verkeerssituatie te melden. Aanpakken deze weg. Snelheidsbeperkende maatregelen en/of camera's plaatsen. Ach waar maak ik me druk om.
Cookie-instellingen beheren