Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Vrouw mishandeld bij beroving van scooter

Toegevoegd: 04-08-2017, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In het buurtschap Groot Abeele bij Oost-Souburg is donderdagavond een 35-jarige vrouw op hardhandige wijze beroofd van haar scooter.


De Oost-Souburgse reed rond 21.50 uur over de straat Grote Abeele toen ze werd belaagd door een tot nu toe onbekende man. Er ontstond een kleine worsteling waarbij de vrouw gewond raakte in het gezicht. De dader kreeg een knietje in het gezicht en is hierdoor mogelijk ook gewond geraakt.

De man ging er in de richting van het Koopmansvoetpad vandoor met de zwarte Peugeot-bromfiets van de vrouw. In de omgeving is door verschillende politie-eenheden gezocht naar de dader maar deze kon niet meer worden achterhaald.

De politie is nog bezig het signalement van de dader volledig op orde te krijgen. Via Burgernet werd gisteren gesproken over een circa 170 cm lange jongeman die een spijkerbroek en een zwart bomberjack aanhad. De bromfiets was voorzien van een blauwe kentekenplaat.

Inmiddels hebben verschillende getuigen een verklaring afgelegd. De politie is echter nog op zoek naar mensen die meer weten over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren