Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant botsing was dronken automobilist

Toegevoegd: 04-08-2017, 10.26 uur
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die vannacht in de boeien werd geslagen na een aanrijding in Terneuzen was één van de betrokken automobilisten bij het ongeluk.


Deze 19-jarige man uit Hoek was rond 00.40 uur op de kruising van de Guido Gezellestraat met de Alvarezlaan in botsing gekomen met een andere personenauto. De man, een beginnend bestuurder, blies 245 Ug/l waar 88 Ug/l is toegestaan. Hij had dus bijna drie keer te veel alcohol op.

De man werd ter plekke geboeid en in een politieauto naar het bureau aan de Rosegracht in Terneuzen gebracht. Daar is hij verhoord. Volgens de politie raakte de man niet gewond. Ook de andere betrokkenen van de aanrijding liepen geen noemenswaardig letsel op.

Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (4-8-2017 om 16:18)
Dat hij teveel gedronken heeft is fout en door rood rijden al helemaal. Maar om nu te zeggen dat hij dronken was gaat wel heel ver. 245 ugl zijn nog geen 3 glazen bier. Dan ben je echt niet dronken hoor! Hoop wel dat hij een passende straf krijgt.
J (4-8-2017 om 12:21)
Zal naast het dronken zijn er ook aan liggen dat ze altijd racen op die baan echt gevaarlijk racen Niet normaal en over de rotonde driften etc etc . Niet alleen die baan maar rond de hele wijk driewegen industriegebied etc.
Connie veer (4-8-2017 om 11:49)
Een schande !! Ze zouden deze bestuurder nooit meer een rijbewijs moeten geven !!
Pol (4-8-2017 om 11:43)
Gelijk ,zijn net behaalde , rijbewijs inleveren voor 5 jaar
John (4-8-2017 om 11:13)
19 jaar, opgefokt autootje en ook nog dronken.... Dat is nu al niks dus dat wordt nog wat in de toekomst...
Cookie-instellingen beheren