Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dief met stroomstootwapen aangehouden

Toegevoegd: 04-08-2017, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Op de Galgeweg bij Koudekerke is vannacht een 34-jarige man uit Vlissingen opgepakt. Hij had een stroomstootwapen op zak en verschillende goederen bij zich die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.


Surveillerende agenten kwamen de man rond 01.40 uur tegen. Omdat de man op een vreemd tijdstip in een relatief afgelegen gebied rondliep, besloten ze hem aan te spreken en te controleren. Onder de kleding van de man zagen ze een vreemde bobbel. Het bleek te gaan om twee zadeltasjes.

Hierop is de Vlissinger gevraagd ook zijn zakken leeg te maken. De verdachte bleek toen een stroomstootwapen op zak te hebben. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van het overtreden van de wet wapens en munitie en heling.

De zadeltasjes zijn volgens de politie wellicht van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het stroomstootwapen en de zadeltasjes zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren