Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Meer details gewelddadige beroving bekend

Toegevoegd: 04-08-2017, 12.23 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Het signalement van de man die donderdagavond in Groot Abeele bij Oost-Souburg een vrouw mishandelde en beroofde is uitgebreid.


Het 35-jarige Oost-Souburgse slachtoffer werd rond 21.50 uur belaagd op de Grote Abeele. Ze werd mishandeld en de dader ging ervandoor met haar zwarte Peugot Fight-brommer, voorzien van het kenteken 13-DKB-5. De man ging er vandoor richting het Koopmansvoetpad.

Het signalement dat eerder bekend wordt is inmiddels door de politie aangevuld. De dader wordt omschreven als een man van rond de 20 jaar oud. Hij was blank en had een slank, sportief postuur. De man was ongeveer 1.75 meter lang en had kort donkerblond haar dat aan de zijkanten was opgeschoren.

Verder had de man een snor en gezichtsbeharing. Hij sprak accentloos Nederlands en droeg een donkere jas en broek. De dader kreeg van het slachtoffer een knietje in het gezicht. “Mogelijk is hij hierdoor gewond geraakt. Dat zou bij mensen op kunnen vallen”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (4-8-2017 om 19:29)
Misschien kenteken natrekken??? En Pat, ben je serieus? Een mishandeling en beschrijving gebruiken om de Calimero uit te hangen? Get a life!
Ja-Ja (4-8-2017 om 15:25)
Aan Pat. U heb volkomen gelijk!!!
Marij (4-8-2017 om 15:07)
Sjonge Pat, heb je niks beters te doen. Vol in beeld beschreven? Valt ook wel weer mee, behalve dat zijn gezicht verwond kan zijn voldoen er een berg Nederlanders aan dit signalement. Of vind je het jammer dat je niet kan zeuren dat het "weer" een buitenlander is. En blank en donker is een prima omschrijving hoor. Mensen klagen over het noemen van blank en zwart. Ooit wel eens een zwart persoon gezien?
Terneuzenaar (4-8-2017 om 14:21)
zwarte Peugot Fight-brommer ??? Ik neem aan dat ze een Peugeot Speedfight 2 bedoelen?
Pat (4-8-2017 om 13:49)
Ohh ! Dus als het een blanke is mag hij wel vol in beeld beschreven worden en als het een allochtoon is mag je niks zeggen of over kleur praten want dat is racisme ? Nee blank mag wel maar donker omschrijving en noord-afrikaans uiterlijk en soort stem is typerend !!! Nee nu voel ik mij als blanke in het algemeen beledigd en geprofileerd ! Totaal omgekeerde wereld !
Cookie-instellingen beheren