Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Letsel bij aanrijding N61 IJzendijke

Toegevoegd: 04-08-2017, 17.51 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een aanrijding op de Middenweg (N61) bij IJzendijke zijn vrijdag aan het einde van de middag enkele personen lichtgewond geraakt.

Door onbekende oorzaak kwamen rond 16.40 uur meerdere voertuigen met elkaar in botsing vlak voor de rotonde IJzendijke. Er ontstond flink wat schade en er kwamen drie ambulanceteams ter plekke om de verschillende betrokkenen te onderzoeken.

Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft twee personenauto’s getakeld. Vanwege de hulpverlening en bergingswerkzaamheden was de weg enige tijd volledig afgesloten tussen Biervliet en IJzendijke. Hierdoor ontstond een file van een kilometer.

Niet alle weggebruikers wachtten overigens af totdat zij verder konden rijden. Diverse automobilisten reden via de berm en het fietspad de naastgelegen parallelweg op om zo te ontsnappen uit de file.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-8-2017 om 11:44)
Het getuigt weer van niet opletten, met andere dingen bezig zijn (smartphone) en of te weinig afstand houden, of geen richting aangeven. Allemaal heel duidelijk en hebben we echt wel geleerd toen we rijles kregen. Is nu echt iedereen zo ongeïnteresseerd met het verkeer bezig tegenwoordig? Wat ik zie in ieder geval wel, uitermate verkeershufterig gedrag, overal waar je kijkt en dat heeft zeker niet alleen betrekking op te hard rijden maar dat is helaas wel het enige waar op gecontroleerd wordt omdat het makkelijk geld incasseren is en gaat lekker anoniem elektronisch.
fietser (5-8-2017 om 00:46)
Dat het nou nog gebeuren kan, ontsnappen uit een file door de berm naar de parallelweg. Hoe is het mogelijk?