Kantoren Walcherse campings doelwit inbraak

Toegevoegd: 04-08-2017, 19.52 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie campings op Walcheren zijn vannacht gedupeerd als gevolg van inbraak. Dat meldt de politie via Facebook.

Volgens de politie bleek vanochtend dat op de campings was ingebroken in het kantoor. “De daders leken vooral op zoek naar contanten en hebben verder geen goederen meegenomen. Mogelijk is er door de daders een voorverkenning geweest gezien zij recht op hun doel zijn afgegaan”, aldus de politie.

De politie wil mensen er op wijzen dat het aanwezig hebben van contant geld risico’s met zich meebrengt. “Helaas kunnen we niet meer vertrouwen op een geldkistje of los kluisje in het kantoor. Wees alert op personen die niets te zoeken hebben op de camping of bij het kantoor. Neem bij onraad contact op met de politie via 0900-8844 of bij spoed 112”, zo schrijft de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (5-8-2017 om 00:51)
@Bumper De politie is niet altijd zichtbaar aanwezig omdat er steeds meer burgervoertuigen en agenten in burger surveilleren,de pc bevind zich tegenwoordig in de voertuigen zelf , zodat ze snel opzoekwerk kunnen doen en ook processen verbaal in de wagens via snelle verbindingen kunnen aanmaken en doorgeven of afdrukken. Omdat er een paar rotte appels in mand liggen mag je geen heel korps aanvallen, ik ben het wel met je eens dat de rotte appels er uit moeten, maar die lopen vroeg of laat toch tegen de lamp hopelijk.
Kaat (4-8-2017 om 23:34)
Laten we eerst even terug gaan naar de basis....: is het niet gewoon zo dat de mentaliteit zodanig is veranderd dat mensen vinden dat ze het recht hebben met hun *** aan de spullen van n ander te zitten???
Bumper: (4-8-2017 om 20:40)
aan de ene kant hebben ze wel gelijk, maar aan de andere kant zou er dan wat meer politie controle op straat plaats moeten vinden. Nu lijkt het er op dat ze allemaal achter de pc zitten, bij mij in de straat zie ik ze nooit, en zo denken veel mensen momenteel over onze politie. zeker na diverse incidenten; criminele infiltranten bij het korps, drug verkopers bij het korps, en noem maar op. Het word langzaam tijd dat de bezem er eens goed door gaat , en tevens dat ze harder mogen optreden. Bumper: