Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op vluchtheuvel N288 Koudekerke

Toegevoegd: 05-08-2017, 17.39 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een personenauto is zaterdagmiddag op de Rondweg Biggekerke (N288) bij Koudekerke op een vluchtheuvel beland.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. In de auto zat een vrouw die op weg was om pakketten te bezorgen. Ze is door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft ter plekke gegevens vastgelegd.

Bergingsbedrijf Van Halst is ingeschakeld om de auto, die tegen een verkeersbord tot stilstand was gekomen en waarvan de gehele voorruit op straat terecht was gekomen, te takelen. Vanwege het ongeluk was er enige tijd geen verkeer mogelijk tussen de rotonde bij de Duinstraat / Koudekerkseweg (N288) en het kruispunt bij de Breeweg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robèrt Krijger (8-8-2017 om 19:20)
@ Ik . Mijn reactie is een reactie op Lisanne en niet op het verkeer, Ik rijd ongeveer 40.000 km per jaar en ben door heel Europa, Gedeelte Azie , Amerika en Australie gereden , dus dat zal wel meevallen !!
Ik (7-8-2017 om 12:55)
@Robert: Als je deelnemers in het verkeer in dit land al een probleem vindt dan wens ik je veel sterkte toe in het buitenland. Lekker veilig binnenblijven dus!
Agnes (6-8-2017 om 21:08)
Lisanne waar zie jij dat ze heeft moeten uitwijken voor een mede weggebruiker?
Robèrt Krijger (6-8-2017 om 21:06)
Dat is het probleem met dit K....t land , IK IK IK IK en de rest kan de tering krijgen.
Lisanne (5-8-2017 om 23:02)
Zoals ik begreep maar iemand uitgeweken voor auto die het inhalen niet zou halen nou dan had ik rustig doorblijven rijden en niet uitgeweken. Dat is diegene zijn of haar probleem of diegene het niet redt. Door een anders domme fout zou ik nooit me eigen in de kreukels rijden
Cookie-instellingen beheren