Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Veel rook bij brand schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 05-08-2017, 17.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een brandend schuurtje heeft vanmiddag in Middelburg gezorgd voor een rookpluim die korte tijd tot buiten de stad te zien was.


Het brandje woedde tussen de Sint Jorisgang en een pand aan de Bree in het centrum van de stad. Toen de brand rond 16.35 uur werd ontdekt, werd direct opgeschaald naar middelbrand. Zodoende werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen ter plekke gestuurd. Toen de brandweer arriveerde bleek de omvang van de brand echter wel mee te vallen en de inzet van één bluswagen bleek voldoende.

Rond 17.00 uur gaf de officier van dienst het sein 'brand meester'. De brandweer was toen nog wel aan het nablussen. Salvage zal ter plekke komen om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. De brand is mogelijk ontstaan toen een poging werd gedaan een wespennest uit te roken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (6-8-2017 om 00:31)
@Kees: Wie zegt dat het niet gelukt is?
Kees (5-8-2017 om 19:16)
En wespennest uitroken dat moet je niet zelf doen. Het is goedkoper om het aan Traas over te laten. Iemand in Goes Noord heeft ook al 2 keer zijn huis in de fik gestoken in een poging een wespennest uit te roeien. Lukt je nooit zelf
Cookie-instellingen beheren