Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatie na steekpartij Oostburg

Toegevoegd: 05-08-2017, 19.45 uur - Update: 06-08-2017, 11.45 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een steekpartij in Oostburg is zaterdagavond een man gewond geraakt. Een andere man is aangehouden als verdachte.


Het incident vond rond 19.15 uur plaats in de Burgemeester Gratamastraat. Naast de ambulancedienst werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ter plekke gekomen.

De politie meldde rond 19.40 uur dat de hulpdiensten nog druk aan het werk waren. Tien minuten later werd gemeld dat de gewonde naar het ziekenhuis gebracht zou gaan worden. De politie heeft inmiddels het terrein afgezet met rood-witlint en is een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (6-8-2017 om 14:44)
Daar heb je ze weer hoor, je maakt je mening kenbaar en daar roep toeteren ze weer hoor tja ik weet het doet zeer, als het maar niet op jullie bordje komt toch? Ik zie West Zeeuws Vlaanderen veranderen en niet ten goede maar zo denk ik er over en vindt ik jammer, dat we toeristisch zijn zo als sommige suggereren kijk ik een beetje door heen ik persoonlijk zie dat als de (Witte vlucht) het kapitaal investeren hier voor dat straks de pleuris uitbreekt. Snappen jullie dat, niet..... denk er dan maar eens goed over na. Weetje nog die campings met de vele sta caravans die moesten op pleuren was te goed koop he....juist voor die toerist.
jaapboos (6-8-2017 om 14:41)
Dat mensen (soms meerdere) handicaps en geestelijke beperkingen hebben wil nog niet zeggen dat ze niet gevaarlijk agressief kunnen zijn. Meegemaakt dat een geestelijk en lichamelijk gehandicapte met mes in de rechtbank verscheen. De dienstdoende toezichthouder was echter niet van plan te fouilleren (!) immers gehandicapten zijn per definitie zielig en onbekwaam. Hij leeft overigens niet meer dankzij een ongeluk in een instelling waar hij onder zwaar toezicht stond, goed toezicht dus net als nu weer...!..
anoniem (6-8-2017 om 13:46)
Kees als jij hier niet woont en zegt hier regelmatig te komen (een van de vele vakantiewoning eigenaren zeker) die het wel eens gaan zeggen hoe het hier moet gebeuren. Kan jij geen oordeel geven over hoe de jeugd aan het geld kom om in deze dikke auto's te rijden. Je moet niet zeggen dat de politie wat harder tegen deze personen moet optreden. Het is niet hun schuld dat door de reorganisaties er bijna geen agenten zijn, het is voor hun al moeilijk genoeg om prioriteiten te stellen maar ik kan je wel een ding zeggen misschien als je zelf ooit eens gelijk de politie nodig hebt dat je dan wel goed beseft dat ze dan deze dikke auto's niet kunnen aanpakken Denk eerst na voor je een oordeel geef als geen inwoner.
Terneuzenaar (6-8-2017 om 12:20)
Bezuinigingen in de zorg, en volgend jaar de premie met een paar tientjes duurder per maand! Dit slikken wij toch zelf allemaal? Criminaliteit heb je overal en neemt steeds meer toe.
@cq (6-8-2017 om 11:08)
Hoe kortzichtig kan je zijn??? Het draait al tenminste 20 jaar om geld en niet om burgers.. Welkom in NL, het land wat zijn volk uitmelkt met belachelijk hoge boetes en niet omkijkt naar zijn burgers en omgeving.... Zolang de overheid maar voldoende geld binnen brengt in het Europese laatje....
anomiem (6-8-2017 om 10:12)
cq. Ik kan je frustratie zeer goed begrijpen. maar weet je ook dat hier bewoners geplaatst worden die op een of andere manier niet meer thuis kunnen wonen. Als deze woongroep er niet zou zijn dan was de overlast nog veel groter en hoe meer krimp hoe meer Woongoed zijn woningen gaat verhuren aan huurders die problemen veroorzaken (drugsoverlast, mensen met psychische problemen en als buurtbewoners sta je met je rug tegen de muur want woongoed krijgt toch iedere maand zoveel in het laatje. Dus hou als buurtbewoners masr gewoon je monddouche.