Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 60 km

Man gearresteerd na beledigen politieagente

Toegevoegd: 07-08-2017, 22.08 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag in Vlissingen een man aangehouden nadat deze een politieagente had uitgescholden.


De agente sprak vanmiddag enkele personen aan in de omgeving van de Kasteelstraat. In deze buurt is de laatste tijd veel overlast van personen die alcohol en drugs gebruiken. Enkele overlastgevers werden gewaarschuwd voor het risico op bijvoorbeeld een gebiedsverbod bij aanhoudende overlast.

Een persoon die een stukje van de overlastgevers vandaan stond begon volgens de politie tijdens het gesprek opeens beledigingen te uiten. “De meest ernstige ziekten vlogen me om de oren”, zo schrijft de agente op het Instagram-account van de Vlissingse wijkagenten.

De agente was alleen en daarom werd versterking afgewacht alvorens de man kon worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-8-2017 om 15:56)
Goeie schop in z'n ballen zodat voortplanting onmogelijk wordt en in dien mogelijk dit persoon alle ziektes geven welke hij andere toewenst.
Yari (9-8-2017 om 16:23)
@P, Inderdaad bizar, verbale onthoofding. Hoe gaat dat in zijn werk?
wim faasse (9-8-2017 om 07:48)
Wat moet de politie toch veel incasseren in deze tijd waar we in leven wat drank en van drugs gebruikt gemaakt worden en wat mag een politie weinig voor zijn eigen veiligheid weinig middelen gebruiken want ik vind dat ze veel meer gebruik mogen maken voor der eigen veiligheid.
P (8-8-2017 om 15:14)
Bizar, toen ik bedreigt werd met verbale onthoofding, kon ik aangifte gaan doen, maar daar deden ze niks mee. Waar ik dus eerst nog eens een afspraak moest maken voor een dag later. Met de opmerking van de agent: dit is hoe het kabinet het wilt. Blijkbaar toch geen gelijke normen en waarden in Nederland.
ger b (8-8-2017 om 10:35)
dagvaarding ,bekeuren en deze bekeuring dan ook innen, niet betalen dan vastzetten. het niet opvolgen van aanmaningen van gezagsdragers en het hinderen en beledigen van hulpverleners en ambtenaren in functie is strafbaar , er moet langzamerhand eens een einde komen aan het über democratische en sociale gedrag , terug naar serieuze normen en waarden .
Bumper: (7-8-2017 om 22:29)
Hou hem daar maar eens vast , en eens flink afrossen zoals vroeger door echte politie agenten werd gedaan, en dan buiten met dat tuig. Bumper;
Cookie-instellingen beheren