Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto rijdt tegen dijk Grensweg Rilland

Toegevoegd: 09-08-2017, 10.30 uur - Update: 09-08-2017, 12.01 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In Rilland is woensdagochtend een automobilist gewond geraakt die met zijn voertuig tegen een dijk was gereden.


De Lexus-bestuurder reed rechtdoor op de T-splitsing van de Grensweg met de Westelijke Spuikanaalweg. De auto reed over een hek en botste toen tegen de dijk. Rond 08.50 uur werden de hulpdiensten ingeseind. Er werden meerdere brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter is niet meer ter plekke gekomen. De gewonde is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Volgens de brandweer was hij achter het stuur onwel geworden. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waldorf (9-8-2017 om 21:04)
Spoiler kapot dus wat doen we dan tegenwoordig? Meerdere brandweerauto's. Politie erbij. Oproep traumahelikopter. En afslepen. Belachelijk!