Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Axelaar rijdt 55km per uur te hard in Clinge

Toegevoegd: 09-08-2017, 10.53 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - De politie heeft dinsdagmiddag het rijbewijs van een 30-jarige man uit Axel ingevorderd omdat hij maar liefst 55 kilometer per uur te hard had gereden.


De man werd betrapt nadat op de Woestijnestraat een snelheidsmeting was gedaan. Hij reed 135 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur was toegestaan. Vanwege deze forse snelheidsovertreding werd de man direct van de weg gehaald.

Het rijbewijs van de Axelaar is ter plekke ingevorderd. De zaak wordt zo snel mogelijk ter beoordeling voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel (9-8-2017 om 21:10)
Volledig eens met AntiGSM! Drankrijders, smartphone rijders hard aanpakken. Niet richting aangeven, gewoon rijbewijs afpakken. Als je zo'n simpele handeling niet beheerst ben je je rijbewijs niet waardig.
Bastiaan (9-8-2017 om 15:07)
Goed zo,en voorlopig niet meer rijden,hoop dat de rechter jou eens goed aanpakt kerel,hopelijk ben je dan genezen,......en dat staat nog maar te bezien. Maar goed dat ik geen recht hoef te spreken,mijn vonnis zou zijn overnieuw examen doen,2 jaar niet rijden,en een psychologies onderzoek,of je geschikt bent,tussen je oren om nog een voertuig te besturen, .............nog prettig weekend.
ries (9-8-2017 om 13:41)
Ze moeten het rijbewijs van dit achterlijke ventje maar niet meer teruggeven ..... dit figuur kan zich toch niet verstandig en verantwoordelijk gedragen in het verkeer !
AntiGSM (9-8-2017 om 12:38)
Ik zou liever eens zien dat er rijbewijzen afgepakt worden voor het misbruik van smartphones achter het stuur! De pakkans is nihiel en de boete is veel te laag. DIT zijn de moordenaars in het verkeer, wanneer gaat onze overheid hier eens iets aan doen?? Verder ook eens bekeuren voor het niet richting aangeven, velen doen dit niet en getuigt echt van huftergedrag maar ook hier weer geen pakkans en nauwelijks boetes! En wel degelijk belangrijk voor de verkeersveiligheid.
Cookie-instellingen beheren